Viini on yksi niistä asioista, jotka voivat olla hämmästyttäviä tai kauheita riippuen siitä, kumman valitset, mutta jos olet kokematon viinin suhteen, kuinka voit valita oikean pullon? Katso joitain näistä upeista viinisovelluksista, jotka tekevät elämästäsi paljon helpompaa.

Herkullinen Viini

Joskus et halua poimia samaa viiniä, jonka ostat joka viikko, koska haluaisit kokeilla jotain hieman erilaista, mutta vaihtoehtoja on niin paljon, ja on vaikea arvata, mikä maistuu parhaalta. Delectable Wine auttaa sinua, koska se on rakentanut viininystävien yhteisön, joka testaa ja arvioi juomansa viinit. Voit käyttää sovellusta löytääksesi hienoa viiniä, ja kun haluat antaa jotain takaisin yhteisölle, voit jakaa juomasi ja kuinka hienoa se on.

Murskattu Viini

Oletko kiinnostunut viineistä, joita ystäväsi juovat viikoittain? Aikaisemmin sinulla ei ollut mahdollisuutta tietää, mitä ihmiset juovat, elleivät he olleet tosielämän ystäviä, mutta Crushed Wine antaa sinun ystävystyä viinin ystävien kanssa ympäri maailmaa ja voit jakaa kaikki salaisuutesi toistensa kanssa. Sovelluksen sisältä löydät myös paljon hienoja tarjouksia tietyille viineille, mikä tarkoittaa, että voit maistaa paljon, mitä et ole koskaan ennen maistanut, rikkomatta pankkia.

Viini pikavalinnat

Jos sinulla on kiire, saatat haluta noutaa minkä tahansa löytämäsi vanhan pullon, mutta jos olet tehnyt tämän ennen, tiedät todennäköisesti, että se ei aina toimi liian hyvin. Parempi idea olisi käyttää Wine Quick Picks -sovellusta, koska kun valitset tietyn luokan, se tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset viinit tuhansista. Vertaa puhelimesi listaa hyllyllä oleviin viinipulloihin, niin löydät varmasti sopivan, niin pääset pois kaupasta mahdollisimman nopeasti.

Viinivalmentaja

Monet markkinoilta löytyvät sovellukset ovat mahtavia, mutta loppujen lopuksi ne eivät ehkä ole asiantuntijoiden kehittämiä. Jos etsit asiantuntijan perustamaa sovellusta, sinun ei pitäisi etsiä kauempaa kuin The Wine Coach, Laurie Forsterin sinulle tarjoama virallinen sovellus. Hän kertoo sinulle, mitä viinejä sinun mielestäsi sinun pitäisi juoda, ja jos haluat oppia viinistä mahdollisimman paljon, on myös podcast, jota voit kuunnella ajaessasi töihin aamulla tai rentoutuessasi illalla.

Hei Vino

Toivon, että sinulla on paljon viinihyllyjä kotona, koska kun aloitat tämän sovelluksen käytön, ne täyttyvät nopeasti. Monet ostavat viiniä pelkän etiketin houkuttelevuuden perusteella, mikä on hullua, mutta nyt sinulla on tapa käyttää viinietikettejä hyödyksesi. Ota vain valokuva poimimastasi viinistä, ja sovellus palauttaa tiedot, jotka kertovat sinulle, kuinka hyvää se on. Voit myös tallentaa suosikkiviinisi, koska kun kokeilet niin monia niistä, unohdat aina muutaman suosikkisi.

Ole hyvä ja makusi

Nyt kun tiedät mistä etsiä maailman parhaat viinitiedot, mikään ei estä sinua testaamasta niitä kaikkia. Makusi rakastaa sinua, etkä enää koskaan joudu kestämään kauhean viinin juomisen tuskaa.

About Author

Wallace Robin

Shares