Taivas tai helvetti, näin useimmat meistä ajattelevat jopa kaikkein perustavanlaatuisimmista tee-se-itse-tehtävistä nykyään. Taidoistasi ja innostuksestasi riippuen voit nähdä, kuinka monet asunnonomistajat haluaisivat vapaa-ajallaan olla missä tahansa muualla kuin siveltimen väärässä päässä. Jos päätät ryhtyä parannusprojektiin lähitulevaisuudessa, olemme päättäneet tehdä siitä sinulle paljon helpompaa. Koska olemme juuri palanneet upeasta Apple Storesta ja tuoneet mukanamme kolme parasta DIY-sovellusta! Nämä pahat pojat muuttavat suosikkiälypuhelimesi sisustussuunnittelijaksi kellot päällä! Joten ota muutama minuutti pois kiireisestä aikataulustasi ja tutustu puolueettomiin arvosteluihimme, sillä ne voivat vain pelastaa päivän!
Handy Man DIY by Wowzer Software – 1,99 dollaria
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Kukapa ei rakastaisi kaveria, joka voisi tehdä käänteen melkein minkä tahansa suunnittelemasi tee-se-itse-projektin kanssa? No, tämä sovellus on hieman pienempi kuin keskimääräinen urakoitsijasi, mutta yhtä hyödyllinen! Handy Man DIY on kodin kunnostusprojektien hallintaa tavalla, josta olisit voinut vain haaveilla. Käytä sisäänrakennettuja työkaluja laskeaksesi tarkasti, kuinka paljon sinun on käytettävä materiaaleihin, ja budjettihuolesi jäävät kaukaiseksi muistoksi. Siellä on myös lukemattomia mahtavia ohjevideoita, ja monet niistä tulevat suoraan mahtavalta YouTube-alustalta. Rakastamme tätä pientä kaveria ja niin tulet sinäkin!
Big Blue Pixel Inc:n valokuvamitat – 6,99 dollaria
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 4.3:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, kuinka monta kertaa olet yrittänyt turhaan kopioida kohdehuonetta tai ominaisuutta vain luovuttaaksesi puolivälissä? Kuvat puhuvat edelleen paljon kovemmin kuin sanat tietyillä alueilla, ja siinä tämä näppärä pieni sovellus tulee apuun. Käytä vain korkealaatuista älypuhelimen kameraa ottamaan kuvan huoneesta tai ominaisuudesta, ja olet jo puolivälissä. Älykkäiden muokkaustyökalujen avulla voit lisätä kulmia ja mittoja rauhassa. Uskokaa meitä, kun sanomme, että tämä merkitsee loppua yrittämiselle selittää kotivaraston henkilökunnan onnettomalle jäsenelle sen huoneen todellista koosta ja muodosta, jota yrität tapetoida. Me rakastamme sitä ja niin rakastaa lompakkosi!
Putkityöt, Multieducator Inc – 3,99 dollaria
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 4.3:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, tämä paha poika auttaa sinua loputtomasti kaikissa kotisi putkisto-ongelmissa. Kaikki Exterior loksahtaa paikoilleen ja voit unohtaa murehtimisen vuotavista hanoista ikuisesti!
Oletko valmis aloittamaan?
Toivomme niin, ja näiden pahojen poikien kanssa voit saavuttaa tavoitteesi hikoilematta!

About Author

Wallace Robin