Intensiivinen hoito on osoittautunut erittäin hyödylliseksi lapsipotilaille. Jos lapsellasi on neurologinen sairaus, kuten aivohalvaus, hoito, kuten innovatiivinen TheraSuit-menetelmä, voi osoittautua erittäin hyödylliseksi. Hoitomenetelmässä käytetään erikoistekniikoita ja laitteita, joilla lapsi saa liikkumiseen tarvittavaa voimaa ja kestävyyttä. TheraSuitilla on useita etuja, ja niitä ovat lihasjänteen normalisointi, tasapainon parantaminen, keskushermoston harjoittelu, kävelymallin korjaaminen, luun tiheyden parantaminen ja voiman lisääminen.
TheraSuit, joka on saanut inspiraationsa puvusta, jota Venäjän avaruusohjelma käytti keinona torjua painottomuuden vaikutuksia, on osoittautunut erittäin tehokkaaksi terapiassa. Puvussa on kuminauhat, joita käytetään vartalon oikeaan linjaamiseen, ulkoiseen vakautukseen ja heikkojen lihaksien tukemiseen. Nauhat ovat säädettäviä ja ne auttavat antamaan jokaiselle lapselle tarvittavan tuen tai vastuksen. Intensiivinen fysioterapia tehostaa hoitoa.
Intensiivisen fysioterapian käyttö
Pätevät terapeutit, jotka käyvät läpi erityiskoulutuksen oppiakseen käyttämään tekniikkaa, tarjoavat hoitoohjelman. Tämä intensiivinen terapia-ohjelma on suunniteltu jokaisen potilaan mielessä, ja se sisältää yleensä useita tunteja harjoittelua joka päivä useiden viikkojen ajan. Lapsia autetaan erilaisissa harjoituksissa ja aktiviteetteissa, kun he käyttävät TheraSuit-pukua. Tämä auttaa kouluttamaan heidän lihasmuistiaan ja antaa heille mahdollisuuden elää toiminnallisemmin.
Intensive Physical Therapy -malli parantaa motorista toimintaa voimaharjoittelun avulla ja auttaa saavuttamaan motorisen oppimisen toiston ja harjoituksen avulla. Ottamalla ohjelmaan erikoislaitteita terapeutit pystyvät tarjoamaan ympäristön, jossa lapsi voi tuntea olonsa turvalliseksi ylittää rajoja. No, laitteet, kuten Universal Exercise Unit ja TheraSuit, eristävät lihasryhmiä vahvistaakseen ja parantaakseen tiettyä motorista oppimista.
Fysioterapia-istunto
Tyypillinen istunto koostuu eri vaiheista tarpeen mukaan ja alkaa yleensä lämmittelyllä. Tämä voi sisältää muun muassa venyttelyn, sensorisen hieronnan ja kosteat kuumapakkaukset. Tämä riippuu yleensä lapsen tilasta. Lämmittelyn jälkeen terapeutti alkaa vahvistaa lihaksia erilaisilla tekniikoilla, jotka auttavat lisäämään motorista hallintaa ja selektiivistä lihasvoimaa. Tämä sisältää yleensä yksinkertaisia ​​harjoituksia, joissa on vähän tai ei ollenkaan vastusta.
Parhaiden aktiviteettien valinta
Terapeutit luovat harjoitusohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan jokaista yksittäistä potilasta. Harjoituksissa on erilaisia ​​osia, mukaan lukien tasapaino-, aisti- ja painonkantoharjoitukset. Luomalla ympäristön, jossa lapsi voi oppia erilaisista toiminnoista ja yrityksen ja erehdyksen kautta, terapeutti pystyy ohjaamaan lapsen pisteeseen, jossa hän voi kävellä ilman apua.
Aivovammaisten lasten terapian tavoitteena on parantaa lapsen yleistä hyvinvointia. Terapia auttaa edistämään kehityksen virstanpylväitä, parantamaan tasapainoa ja koordinaatiota sekä parantamaan vakautta. Se auttaa myös parantamaan lihasvoimaa ja ehkäisemään surkastumista. Tämä auttaa edistämään itsenäisyyttä ja samalla parantamaan aistinvaraista integraatiota.

About Author

Wallace Robin